Myk, slouchy, vattert lambskinn i en kremet skygge av elfenben? Hvor indikasjoner jeg på Burberry Quilted Leather Tote? Krever jeg å komme på en oppføring eller komme i kontakt med de aktuelle myndighetene? Er det en spesiell kode jeg har å si?

Jeg må innrømme at det, mellom Marc Jacobs så vel som Chanel, kan være en type enkel å tro at vi har sett all quiltingen vi krever å se. Vanligvis er imidlertid disse dynene litt mer på den stive siden, mens de på denne vesken ser myk så vel som deilig ut (og denne vesken er lambeskin, så jeg vedder på at den ikke skuffer i ekte liv.)

Denne stilen er ikke banebrytende, men den er ganske nøytral og attraktiv. Quiltingen gir tekstur, i tillegg til at jeg spesielt liker det tilkoblede beltet, som speiler lukkingsteknikken som mange kvinner bruker på selskapets ikoniske grøftekåper. Jeg ønsker at skinntrimmen rundt toppen så mindre stiv ut, men jeg er villig til å underholde konseptet om at det gir posens åpning en struktur som en god del hoboer mangler. Jeg ønsker at håndtaket var flatt i stedet for rullet, men generelt er denne vesken et fint, nøytralt valg for mange forskjellige kvinner. Kjøp med Saks for $ 1095.