Fordelene med mega-celity er like godt mange å liste opp; Du kan komme inn i alle typer restauranter du vil ha uten reservasjoner, bokser med gratis ting dukker opp på døren hver dag, du har tilstrekkelige penger som du kan stoppe på området i tillegg til at du aldri fungerer igjen. Hvis du er Rihanna, betyr det at ikke bare verdens største designere gir deg varene sine gratis, men noen få av dem inkluderer også en personlig lapp, rett på din nye Dior -veske.

Rihannas aller første annonsekampanje som avtalen med Christian Dior Be Dior -vesken som nylig ble debutert på nettet, så det er ingen overraskelse at hun er blitt fotografert, og bringer en av de nye posene ofte; En slags etterspørsel som den er vevd inn i de fleste stjernepodeg å kontrakter. Siden av Rihannas vidunderlige tilstedeværelse på sosiale nettverk, så vi imidlertid på en detalj som ellers ville være helt skjult for publikum.

I løpet av helgen ble Rihanna Instagram interiørskudd av sin nye Dior -veske som du ser over, og sportslig en Sharpie’d -melding fra ingen ringere enn Dior Innovative Director Raf Simons. Å få et stykke signert av en designer er faktisk uvanlig, selv om merker med spesielt slaviske følger holder hendelser som gjør at VIP -er kan få denne behandlingen av og til. For Rihanna er det imidlertid bare en fordel.

Ta en titt på flere bilder av Rihanna ta med vesken nedenfor. Vil du at din foretrukne designer skal indikere et stykke for deg?