Jeg tar denne tiden hjemme for ikke bare å holde meg selv og familien min trygg, men også for å revurdere ting rundt i huset. Ettersom jobben min fokuserer på designervesker, har jeg selvfølgelig samlet en ganske betydelig samling gjennom årene. I et forsøk på å “handle skapet mitt” og gjenoppdage vesker som jeg eier fra år tidligere, vil jeg dele en pose om dagen fra min egen samling.

Jeg sparker i gang denne serien med Louis Vuitton Watercolor Aquarelle Speedy 35. Jeg kjøpte denne vesken i 2008 etter å ha plassert meg på ventelisten og lurte på om veskedrømmene mine ville bli besvart. Jeg husker spenningen jeg delte med andre på forumene våre, ønsket og håpet på at denne vesken skulle være min. Jeg fikk samtalen om at en kom for meg mens jeg var på tur til Spania, men Vlad var fremdeles i Florida og spratt ned til Louis Vuitton Bal Harbor Boutique for å hente denne skjønnheten. Det var min første bagisjonsveske, og selv om det er en pose jeg ikke bruker ofte, kan jeg ikke forestille meg å skille meg med.

Denne vesken gir meg stor lykke, minner meg om mine tidlige dager blogging og er estetisk en av de peneste posene jeg eier. Den klassiske raske formen har hvitt lerret med LV -akvarellmonogrammet på toppen. Størrelsen 35 raskt mister formen enkelt, men det er posesapere hvis du er tilbøyelig (som jeg har ment å kjøpe og bruke meg selv). På grunn av lysmaterialene bekymrer jeg meg for fargeoverføring, så denne vesken har mer liv på hylla enn andre i samlingen min.

Denne vesken var en del av et samarbeid med Richard Prince og var sterkt ettertraktet den gangen. Du kan finne en på et videresalgsside, selv om jeg ikke ser mange oppført for øyeblikket. Sjekk Fashionphile hvis interessert!

Se videoen min på denne vesken her!