Hei! Jeg håper alle dere utrolige vesken har hatt glede av varmen. I dag gir vi deg en ekstra dose solskinn med denne ukens utvalg av vesker! Hvis du akkurat nå blir med, er vi glade for at du er her! Disse Roundups er laget av et sterkt kuratert utvalg av bilder som er lagt ut av våre TPF -medlemmer av deres helt egne poser som vi fant mens vi kammet gjennom forumet! Hvis du ikke allerede er medlem, er det ikke for sent å komme inn og bli med på moroa! Det er virkelig det beste stedet å få kontakt med andre bagasatikere fra hele verden. Så med alt dette blir sagt, la oss hoppe ideelt inn.

Vi starter fridagen med en av mine favoritt LV -kollaps, Kusama -samlingen! Dette lille kunstverket ble delt av vårt medlem Sakurasakura i “en begrenset utgave” -tråd.

Wow for en stunner! Denne dynamiske duoen ble delt av vårt medlem Chanelandco i “Your Hermès in Action!” tråd.

Denne byen er siklet verdig, elsker den rike Chèvre -læren! Denne appellen ble delt av vårt medlem Annmarpar i referansetråden “Gule Color Family Pics”.

Personlig elsker jeg å se klaffer i morsomme farger som denne Sunshine som deles av vårt medlem Hanna Wilson i “Vennligst legg ut dine * gule og grønne * Chanel -gjenstander her!” tråd.

Neste gang har vi denne lille massaccesi -vesken som deles av vårt medlem Afrost i “Tid for en gul pose? Pantone Color of the Year 2021 – Illuminating Yellow (& Grey!) ”Tråd.

Sist, men ikke minst, er denne lille søta som er delt av vårt medlem BEC215 i “Vis oss din longchamp!” tråd.

Et veldig interessant tema som jeg tror må være på alle tankene våre blir diskutert i tråden “Sikkerhet, luksus og Hermes”. Personlig er jeg usedvanlig engstelig og bekymrer meg for muligheten for tyveri typisk, og det har vært verdifull å lese hvordan andre sikrer seg og deres elskede poser. En annen god lesning er “Din favoritt ikke-designer-veske?” tråd. Selv om jeg elsker luksusposer, ligger lidenskapen min virkelig innen håndverket og ferdigheten som går i poser, og det er mange poser der ute jeg elsker som ikke er designer. Denne tråden bruker et rom for dem.

Vel, det er alt for denne uken, vi sees neste gang!