Vi nærmer oss slutten av uke 3 i karantene, og mens tiden ser ut til å gå ganske sakte, fremdeles, går det og jeg er hyggelig sjokkert over det Det er allerede torsdag. Jeg har vært borte fra leiligheten eller leiligheten min (og skapet mitt) hele tiden, og mens jeg har rikelig med athel og komfortable klær i skapet mitt hjemme, har jeg ikke alt det mange alternativer her med meg. Jeg pakket i et hektisk, blid rush, ikke sikker på hvor lenge jeg ville være borte og hva jeg trenger.

Jeg har ennå ikke hatt noen av de 3 bodysuits jeg kastet inn (hvor trodde jeg at jeg var på vei til?!) Eller mine tynne jeans. Jeg har imidlertid gitt mine grå joggere en for masse slitasje, og med tanke på at det gikk videre til å sportslig et par av mammas joggebukse denne uken.

Mens mange ser på dette som en tid for ikke å handle og bruke, er det noen få ting jeg er i markedet for, med loungewear og et komfortabelt par tøfler eller lysbilder på toppen av listen min. Nordstrom har et vårsalg, og det er den beste tiden å fylle på noen avslappende nødvendigheter, da vi alle forbereder oss til en måned hjemme. Oppdag mye mer nå ved hjelp av Nordstrom eller handle våre valg nedenfor!

Brooklyn Candle Studio peislys (var $ 38, nå $ 23)

Longchamp Tiny Le Pliage (var $ 380, nå $ 228)

Halogen sømløs bralette (var $ 22, nå $ 11)

Anthropologie Monogram Mug (var $ 14, nå $ 8,40)

Burberry Monogram Nylon Belt Bag (var $ 550, nå $ 330)

Champion Reverse Weave Partner Sweatshirt (var $ 50, nå $ 30)

Alo Yoga Avenue High Waist Leggings (var $ 118, nå $ 70)

Vince Shearling lysbilder (var $ 125, nå $ 94)

Nordstrom Ripple Knit Throw (var $ 69, nå $ 41)

Wrangler store grafiske tee (var $ 50, nå $ 30)

Nike Air Max Dia joggesko (var $ 110, nå $ 66)

Slip Sleep Mask (var $ 50, nå $ 40)