Hvorfor så stor Salvatore Ferragamo?

Jeg forventer at jeg tror på denne vesken som så godt strukturert så vel som, så store går hånd i hånd med sannheten om at oppgaven min ikke telefons for meg å kappe opp i et skjørt i tillegg til jakke eller noe formell. NOENSINNE. Jeg tror at hvis jeg en dag trengte å ta på meg en bukspit, ville jeg slutte. Ok, det er en løgn, siden jeg slags elsker buksedrakter. Imidlertid er det noe like godt, så godt strukturert, så vel som i tillegg til finjustert om Salvatore Ferragamo Gancini iCona Vitello bærer etter min smak.

Ikke misforstå, vesken er nydelig. Det er bare ikke for meg. Jeg liker den avslappede livsstilen min, så vel som når jeg oppgir avslappet, antyder jeg avslappet. Populariteten til kjæresten denim gjorde livet mitt bedre, i tillegg til at slouchy tar på poser sammen med lange stroppet tverrkroppsposer satte et smil i ansiktet mitt. De mest strukturerte posene i samlingen min, annet enn clutches, er Hermes Birkins. Det er bare ikke mye krav i livet mitt for en så finjustert pose, som ikke taler mot høy kvalitet eller skjønnhet.

Den grå versjonen ser mye mye mer tidløs så vel som elegant enn den svarte versjonen med grå håndtak. Jeg stiller virkelig spørsmål ved om det er en fargeleggingsfeil på nettstedet, siden det virker ganske rart (klikk på det svarte i tillegg til å fortelle meg hva du synes). Bodens kropp er utrolig strukturert, ekstremt koffertlignende, ekstremt kraftpose. Den generelle følelsen er klassisk.

Maskinvaren er Ferragamo tradisjonell så vel som utseendet på vesken er klassisk. Det er doble topphåndtak, en glidelås samt klafflukking, samt en ute -snaplomme. For de av dere som vil ha denne vesken i tillegg til å ønske å bringe den på jobb, vil du sannsynligvis ikke kunne i form av mange bærbare datamaskiner. IPad er imidlertid en annen historie, da den vil gli helt inn i denne vesken (dimensjoner er 12â½ ”W x 9 ″ H x 4â½” D). Kom til å tro på det, nøyaktig hvor fullstendig passende det ville være for en ekspert å ta med denne vesken i tillegg til å trekke ut iPad -en hennes i tillegg til å komme på jobb. Flott utseende, ikke sant? Jeg kan heller ikke klage om kostnadene, da det er ekstremt rimelig. Kjøp gjennom Saks for $ 1.050.