Som du godt kan vite fra å følge bloggen, elsker jeg vesker som har hint av veritable hippie-chic for dem. Men med denne Rebecca Minkoff Loveletters Morning etter Tiny Bag, får jeg den unike sensasjonen at posen er hippie-glam, som i, glam nok til å bli slitt av de som ikke ikke gir skjørt og flettede pannebånd. Som jeg har påpekt før, er det den Rebecca Minkoff -jenta, bekymringsløs og glam og litt hipster; Hun ville være ganske hjemme med dette i knyttneven.

Fargen, passende kalt “Antique White”, husker det gamle, vakkert knarlede hvite metallbordet i den lokale Mall Tea Shop (å, jeg antar at det bare er meg). Men selv om du ikke hadde en tebutikk, ser du ikke den? Fargen er akkurat som av vintage fuglebur som sitter pen i et butikkvindu.

Skinnets toppstikking og strategisk plasserte pigger gir bare appellen. Og det fargerike inni, trykt med neonfugler, gjør meg i ekstase over hvor godt et fargerikt ensemble ville fungere med denne vesken. Og la oss ikke glemme, det er den klassiske MAM -formen. På dette tidspunktet, andre håndveskeelskere, er det ikke mye mer å si om denne formen fordi vi alle kjenner og elsker den. Kjøp gjennom Shopbop for $ 550.