Den eneste forsikringen med Demna Gvasalia på Balenciaga er at ting kommer til å bli rart. så vel som ikke rart som på Gucci, der syntetiske avskårne designhoder ble sammen med en serie hovedsakelig tradisjonelle vesker, uansett hvor rart i så vel som av seg selv. På Gvasalias rullebane ble ellers beroligende helger emblazonert med Technicolor-logoer, så vel som enorme totes ble skrevet ut med tegneserie-søte gjengivelser av valper så vel som kattunger.

Flertallet av samlingen var sammensatt av de to slags posene, som målbevisst var vanskelig i en metode som endte opp med å være en merkevaresignatur under designeren. Hvorvidt disse posene i seg selv virkelig tilbyr i volum, er tvilsom (mye av de rare stilene ser ut til å vises i salgsseksjoner), men Balenciagas økte profil ser ut til å ha gjenopplivet rente i Balenciagas andre, mye mer shopper-vennlige poser , som er alt som virkelig betyr noe.

Og det var potensielt noen få av dem som er gjemt i dette showet, spesielt Fanny Pack-stil på poser med stropper som etterlignet de tykke kjedene som Metropolitan Bike Messenger bruker for å beskytte syklene utenfor. Byboere vil forstå at budbringere ofte bærer de kjedene over kroppene sine når de ikke er i bruk, noe som virker som en spesielt smart anbefaling å komme med i en veske.

En annen ting som er verdt å forstå om samlingen er at mange av brikkene som vises – inkludert en fanny -pakke – vil være til fordel for World Food -programmet, samt Balenciaga ga en donasjon på $ 250.000 til organisasjonen for å feire showet. Inspiser hele samlingen nedenfor.

[Bilder gjennom Vogue Runway]