Vi er uker unna å pleie til et nytt tiår helt, men med tanke på at nostalgi er så mye mer tilfredsstillende enn å tenke på fremtiden: husk den 1990 -tallet?! Millie Bobby Brown var ikke en gang født ennå, men flere av våre kjente kjendiser gjør absolutt. Disse damene satte et uutslettelig preg på popkulturlandskapet på 90 -tallet, og jeg mistenker at utbyttet fortsetter å finansiere Gucci -poseinnkjøp. Ikke at de noen gang sluttet å hustle – faktisk var Julia Stiles bokstavelig talt i en film som heter Hustlers i år! Men nå gjør hun en presseutflukt om 20 -årsjubileet for en film som er veldig kjær for mange av oss. Du må klikke gjennom for å finne ut hvilken det er og få et bedre blikk på den Ferragamo.

Lisa Rinna
Lisa Rinna ble nok en gang sett å forlate yogaklassen i LA med en svart Balenciaga -papirpose. Hvis jeg kunne holde meg til Lisa Rinnas yogaplan, ville jeg være i mye bedre form.

få nå

Hailey Rhode Bieber
Her er Hailey Rhode Bieber, og dukker paparazzi i Beverly Hills mens han bærer en vakker, Croc-embossed Saint Laurent Cassandra-veske.

få nå

Sarah Silverman
Sarah Silverman spiste nylig på Craig’s i Vest -Hollywood mens han bar en Tory Burch Gemini Crossbody -veske.

få nå

Millie Bobby Brown
Stranger Things -stjernen Millie Bobby Brown brakte en fløyel Fendi Baguette til WWD Appeal Inc Awards i NYC.

Handle Fendi -vesker her

Mercedes Javid
Shahs of Sunset’s Mercedes Javid deltok nylig på en lanseringsarrangement for fancy AF -cocktailer med en Balenciaga Graffiti -papirpose på slep.

få nå

Elizabeth Hurley
Her er Elizabeth Hurley, som forlater SiriusXM i New York City med en pigget Gucci Arli -veske. Hun er ute og promoterer den femte sesongen av Royals, så vel som hennes spillejobb på Marvel’s The Runaways.

få nå

Julia Stiles
Også identifisert utenfor SiriusXM: Julia Stiles stoppet for å modellere denne nydelige, rosa Ferragamo Boxyz -vesken. Er du klar til å føle deg eldgamle? 10 ting jeg hater om deg er 20 år nå.

få nå

Jamie-Lynn Sigler
Endelig har vi Jamie-Lynn Sigler utenfor AOL Build-serien med en Gucci Soho Disco-veske. Dermed avslutter Celeb-sekkens “stjerner fra 1990-tallet” celebbagen.

få nå