I løpet av 2014 har Gucci gitt ut samling etter samling av fantastiske vesker. Bambus hadde en enorm fornyelse for merkevaren, så vel som strukturert diamante skinn og den nye Jackie Soft. For å avslutte året, satte Gucci sammen en sensasjonell sammenstilling av varer som garantert vil glede, enten det er en gave til denne høytiden eller en ny pose for et nytt år.

Guccis design er ikke de eneste viktige tingene her; Cruisekolleksjonen debuterte noen av de mest oppsiktsvekkende fargene på skinn, inkludert Mauve-lignende lilla, en skarp off-white, lysrosa og utover. Jeg hadde sjansen til å sjekke ut fire av mine favoritt Gucci -brikker, men det er så mye mer; Du kan besøke Gucci for å sjekke ut hele utvalget.

Gucci Bamboo Daily Carry Bag. 1.890 dollar ved hjelp av Gucci.

Inkluderingen av mye mer bambus for Gucci forholder seg til den dypt forankrede historien, og bambus -aksentene er kjent for huset. Gucci Bamboo Daily Carry Bag er en del av Bamboo Daily Line, som smelter sammen og raffinement med raffinement vakkert; Denne vesken er en fremtredende av gjengen.

Gucci Bamboo Daily Carry Bag. 1.890 dollar ved hjelp av Gucci.

Bæreposen sitter komfortabelt, og kroppen på posen ligger nær flat mot siden din. Selvfølgelig er læret smidig og guddommelig; Gucci finner alltid en måte å få et design til å se grunnleggende, men helt forførende. Det off-white skinnet fungerer bra for vinteren og vil gi et rent berøring til ethvert utseende. Dette er vesken som jeg har på ønskelisten min fra Gucci, og navnet på den beskriver nøyaktig hva det er: den beste bærevesken å bære dag etter dag. Og avhengig av meg, når du får tak i denne vesken, er det nettopp det du vil gjøre.

Gucci bambus kjøper bittesmå topphåndtak. 1.350 dollar ved hjelp av Gucci.

For noen måneder siden gjorde jeg en Purseonals -anmeldelse på Gucci Bamboo Shopper. I den fablet jeg om denne vesken, pluss at jeg bærer den så ofte at den er den mest brukte vesken i samlingen min for 2014. Jeg elsker nesten alltid en liten versjon av favorittdesignene mine, og Gucci har fått vesken min ønskeliste til å vokse en gang Igjen med tillegg av bambuskjøperen bittesmå topphåndtak.

Gucci bambus kjøper bittesmå topphåndtak. 1.350 dollar ved hjelp av Gucci.

Hovedforskjellen mellom større størrelse og den bittesmå (etter størrelsen, selvfølgelig) er mangelen på innvendige rom. Med en liten pose kan du ikke ha så mange divisjoner fordi du trenger plassen for å være så brukbar som mulig. Jeg elsker absolutt denne vesken, og den vil lage et flott følgesvenn til min andre bambus shopper. I tillegg kan den store størrelsen bli litt tung, så det er ikke noe bedre enn å lette belastningen med den samme stilen jeg allerede elsker.

Gucci Bambus ryggsekk. 2.590 dollar ved hjelp av Gucci.

Ryggsekker er en trend som ikke viser tegn til å bremse, og jeg er alltid på jakt etter en flott ryggsekk som kan presse meg over kanten til å kjøpe. Hvis jeg måtte velge, ville jeg fått denne Gucci Bamboo -ryggsekken – designen gifter seg med verktøyet og stilen vakkert, pluss at fargen er guddommelig.

Gucci Bambus ryggsekk. 2.590 dollar ved hjelp av Gucci.

Denne vesken har en så kul jentefølelse med sine store dusker og bambus topphåndtak, som vil forsterke stilen din umiddelbart. Gucci bruker massevis av farger, men denne syrinfargen er langt på vei. Lilla er en nøytral farge som bruker mye mer dimensjon enn andre nøytrale, men fungerer bra med flertallet av garderoben din. Hvis du prøver å finne en ryggsekk, er dette et flott alternativ.

Gucci Flora Knight Print Zip Around Wallet. 545 dollar ved hjelp av Gucci.

Vi dekker ikke lommebøker nok, men jeg er en veldig kresen person når det gjelder lommeboken min. Et kontinentalt budsjett med zip-rundt kontinentalt bruker god plass til alle kredittpoengkort, gavekort og andre viktige kort, og du kan enkelt skyve pengene dine i midtre glidelås også.

Gucci bambus kjøper bittesmå topphåndtak. 1.350 dollar ved hjelp av Gucci. Gucci Flora Knight Print Zip Around Wallet. 545 dollar ved hjelp av Gucci.

Flora -trykket forsterker seg “wow” -aspektet for denne lommeboken, men med tanke på at utskriften er på svart bakgrunn, distraherer det ikke i det hele tatt. Jeg trenger å finne et nytt budsjett for mamma, og det er det jeg planlegger å få for henne – la håpet om at hun skummer over denne delen av innlegget, så jeg ikke bare ødela overraskelsen.

Dette er bare fire av de mange varene Gucci -tilbudene, så sjekk ut resten på Gucci.com nå.

Gucci Bamboo Daily Carry Bag. 1.890 dollar ved hjelp av Gucci.