Hun er gift med Carmelo Anthony (foreløpig – paret har vært mamma i det siste om tilstanden til splittelsen deres), men du forsto også på samme måte At La La Anthony er også fullstendig gift med hennes Givenchy Antigona -vesker? Antigona har vært La La La-to-stil fordi uminnelige tid (eller i det minste de siste fem årene), i tillegg til at samlingen hennes ofte blir oppdatert med de siste Antigonasene som Givenchy har å tilby. På alle typer medfølgende spilldager kan du se henne bringe en Givenchy Antigona. La oss utforske, skal vi?

Hennes go-to ser ut til å være den middels Antigona, så vel som du kan hente en i en rekke forskjellige farger gjennom Nordstrom for $ 2.450.

Her forlater La La Celeb Gal Buddy Kim Kardashian’s House i New York City med en klassisk, totalt uopptatt svart versjon av vesken.

Hun stilte ekstremt nylig for Pics Courtside med denne påfuglblå versjonen på et Knicks -spill i Madison Square Garden.

Denne Tricolor Antigona er mange uvanlige, så vel som jeg er fan. Det fremkaller kamuflasje uten å bruke et camo -mønster. La la brakte dette mens han var ut med en kompis i NYC.

Her er hun når hun nok en gang med sin svarte Antigona. Dette er absolutt hennes favoriserte Antigona, som det fremgår av …

Hun brakte den til middag på Cipriani med sin hubby Carmelo samt Buddy Gabrielle Union. Du vil legge merke til at La La bruker de diamantklyngeøreringene i en rekke skudd her.

Her er hun tilbake på Madison Square Garden, forberedt på å se ett nagende Knicks -spill. Det er klart at Carmelo ble omsatt til Oklahoma City Thunder i høst, som jeg tidligere var uinformert var et NBA -lag. Jeg er tydeligvis en stor basketballfan.

Nok en gang, med følelse: ved denne spilldagen parret La La sin Antigona med en stor hettegenser så vel som lårhøye semsket støvler.

Og til slutt har vi kommet i full sirkel: Her er et siste avskjedsskudd av La La La Lay som forlater Kim Ks hus når igjen. Hva vil de avslutte med all denne skjønnheten i Oklahoma City?