Hvis du er en ivrig Purseblog -leser, kan jeg gjette hvor du står på designerhåndvesker. Enten du er en hyppig kjøper eller ikke, vil jeg være klar til å satse deg i det minste beundre håndverket og stilen til luksusposer og lærvarer.

Men hva med alt annet? Du vet, designersko, klær, parfyme og solbriller, blant annet. Det er lett å rettferdiggjøre kostnadene for en designerhåndveske: navnet spiller en stor rolle, men det gjør også kvaliteten på læret, så vel som håndverksnivået og oppmerksomheten på detaljer. Ta den broderte Dior Book Tote, som krever mye mer enn tretti-syv timers arbeid og 1.500.000 masker som skal fullføres i en familiedrevet atelier i Italia. (Gjennomsnittlig utsalgspris er rundt $ 3000, avhengig av størrelse.)

Nå vil jeg gjøre fokuset mitt til designer solbriller: er de verdt det på samme måte? Med mindre de er pyntet i krystaller eller diamanter, består de hovedsakelig av plast. Likevel varierer mange design av designerkaliber, uavhengig av merkevare, fra $ 400 til oppover $ 1000. (De Chanel Pearl -solbrillene kommer ikke billig!)

Har du et par? Jeg er skyldig i å eie Gucci -solbriller, men til mitt forsvar har de faktisk vart mye lenger enn noen av mine andre rimeligere briller. (Jeg pågår over halvannet år nesten daglig bruk, og de ser fremdeles helt ny.) Jeg kan se på å kjøpe et annet par hvis jeg kan finne dem med rabatt, men vi får se. Jeg bor tross alt i Miami, så pålitelige og elegante solbriller er et must.

Har du designer solbriller? Hva er ditt syn på å sprute på gjenstander utover vesker? Det er ikke noe galt svar! Forresten, sjekk ut disse valgene, fra Tom Ford og Loewe til Gucci og Saint Laurent. Noen fange blikket?

Tom Ford Gia 63mm sommerfugl solbriller ($ 495)

Loewe 50mm Angular Cat Eye solbriller ($ 360)

Bottega Veneta 60mm Trapezoid solbriller ($ 385)

Fendi Iridia solbriller ($ 390)

Dolce & Gabbana Metal Butterfly Shield Solbriller m/ logo Print Lens ($ 155)

Saint Laurent Kate 55mm Cat Eye solbriller ($ 405)

Gucci 51mm store katteøysolbriller ($ 360)

Valentino Women’s Mirrored Butterfly solbriller, 59mm ($ 450)

Celine Women’s Round solbriller, 47mm ($ 400)

Gucci kvinners store swarvoski -stjerner Cat Eye solbriller, 50mm ($ 651)