om noen gang var det noe som fortjener etiketten “motepersonsproblem”, det er problemet med å holde din amerikanske, britiske, italienske så vel som franske valutaer atskilt under under Den månedslange sesongbanen med verdens fire flaggskip Fashion Week. (OK, strengt tatt, det er bare tre valutaer som spiller her – Frankrike så vel som Italia er begge på euro. Men uansett, bare gå med det. Later som. Mote handler om fantasi.) Når vi begynner å gjøre det mot nye York Fashion Week på det som virker som en stadig økende hastighet, New York Times var god tilstrekkelig til å varsle oss om denne spesialutgaven av Smythson Currency-saken, det britiske selskapets tosidige, dobbeltsippede svar på alle dine dollar-til-pund-til-euro-til-mer-euro-spørsmål.

Selv om du ikke gjør hele, månedslange motekretsen hvert halvår (og hvem gjør? Vogue-redaktører? Vi ikke, så godt som jeg, for en, kunne ikke se for meg.), Dette reisetilbehøret Ville gi et fint garderobetilskudd til en motefan i organisasjonens krav. Bare siden det kalles en valutasituasjon, betyr ikke det at den er allergisk mot andre papirglass, naturlig nok. forstå en verdensomspennende reisende, motefokusert eller ikke? Dette stykket vil mest sannsynlig gjøre et utmerket gjennomføringstilskudd for henne også.

Kanskje du gjør motemånedens ting, men siden det bare er tre valutaer mellom de fire byene, nøyaktig hvordan vil du bruke Paris -lommen, siden det er den siste på din tur? Min anbefaling ville selvfølgelig være for lagring og sikker oppretting av alle dine Laduree-kvitteringer. Ta meg tilbake en makron. Kjøp med Smythson for $ 357, ifølge NYT. (For min del kan jeg ikke oppdage dette designet på merkets nettsted, bare den ikke-bystemte versjonen for $ 285.)