Det er noen få konvensjonelle teknikker til rullebanesekk som vi vanligvis ser merkevarer ta. Først (og minst nyttig) er det merker som ikke inkluderer vesker i showene sine, selv om de lager dem. De er ikke morsomme. I den andre enden av kontinuumet har du merker som bevæpner hver eneste modell med en pose, og ofte mye mer enn ett – de er våre favoritter, av tydelige grunner. Mange merker, inkludert Chloé, finner et av et par tilgjengelige steder i midten.

For høsten 2016 valgte Chloé å vise frem bare en pose på rullebanen, og det er et helt nytt design som likevel føles veldig Chloé. Merket har kvernet ut en strøm av veldig godt mottatte salposer de siste sesongene, men de har alle vært ganske strukturerte og litt petite; For høst valgte merket å gå en større, litt slouchier rute, men hold deg til sadelposeformatet som har fungert så bra med den fransk-boho-estetikken.

Jeg liker vesken, og jeg mistenker at den vil være en folkemengde av funksjonelle grunner når den treffer butikker, men jeg elsker det ikke helt. Drew, Faye og Hudson har alle fanget oppmerksomheten fordi de er så skarpe og har feilfrie detaljer, mens denne vesken bare er … en flott pose. Men hei, ofte er en flott pose alt du vil. Gi oss beskjed hvis det kiler deg med kommentarene dine.

[Bilder ved hjelp av Vogue Runway]